Bor, bonbon, és főzzünk csokival!

Események betöltése

« Összes Események

Bor, bonbon, és főzzünk csokival!

március 30. @ 18:0022:00

9000FT

Jelentkezés

Adatkezelési tájékoztató oldal
Tribe Loading Animation Image

 

A soproni Kakasbonbon Csokoládé Manufaktúra alkotói jönnek a Bodzakertbe. Izgalmas, interaktív programot hoznak el nekünk. Főszereplőink: a bor, a csokoládé, pontosabban a bonbon!

Az est egy irányított bor-bonbon kóstolóra épül, ennek során prémium vörösborokat kóstolunk, és rájuk “hangoltan” alkotott bonbonokat. Játszunk az ízekkel, és megtudunk mindent a csokoládéról, a bonbon készítésről. A Kakasbonbon mesterei a csokoládé varázsában élik napjaikat, el fognak varázsolni minket is!

FŐZÜNK is természetesen!

A csokoládé nemcsak desszert alapanyag!

A program során két ősi toszkán ételt állítunk össze, amelyeket a késő reneszánsz óta csokoládéval készítenek gasztro mesterek, és háziasszonyok egyaránt!

Programunk:

– Welcome drink;

– Ismerkedés a csokoládéval, és a Kakasbonbon Csokoládé Manufaktúra mestereivel;

– Egy tésztaétel, és egy vadhúsos főétel elkészítése;

– Irányított bor-bonbon kóstoló, 3 prémium vörösbor és a rájuk hangoltan alkotott bonbonok, íz-játék.

Egy sokoldalú, izgalmas ízutazásra invitálunk!

A vacsorát borkülönlegességek teszik még izgalmasabbá, korlátlan ásványvíz fogyasztással!

 

Részletek

Dátum:
március 30.
Időpont:
18:00–22:00
Összeg:
9000FT
Esemény kategóriák:
,