Mi fő a fazékban?

Események betöltése

« Összes Események

Mi fő a fazékban?

március 28. @ 18:0021:00

9.000Ft

Jelentkezés

Adatkezelési tájékoztató oldal
Tribe Loading Animation Image

A Bodzakert gasztro-és közösségi helyszín. Mind a gasztronómiában, mind pedig a közösségépítésben szívesen teret adunk mindenkinek. Ezen a kurzuson a Reg-Enor táplálkozási elveivel ismerkedhetünk meg, elsajátítva pár nagyon érdekes alapelvet, és egy izgalmas menüt.

Ezt a táplálkozási rendszert a hagyományokhoz való visszanyúlás jellemzi, de modernitás is egyben.

A rendszer pár fő alapelve: az ételek zsírral készülnek, sok zöldséget, zöldfűszert használ, a hús, tojás központi szerepet kapnak, nem használ búzalisztet, nem használ tejterméket, finomított cukrokat, olajos magvakat, burgonyát, magas cukortartalmú gyümölcsöket.

A kurzus során glutén-és laktózmentes ételeket készítünk!

Amit főzünk:

– Húsos rakott cukkini ( reg-besamellel, ami egy izgalmas újdonság lesz sokaknak!);

– Olaszos csicseri borsós tésztát (quinoa tésztával);

-Regenor palacsintát ( TOTU-val!!! ami egy tehéntúrót kiváltó izgalmas saját készítésű citromos töltelék lesz);

– Sós palacsinta (cukkini, bakon, reg-besamel).

Nincs tejtermék, nincs glutén, nincs cukor, nincs finomított olaj!

KURZUSUNKON TERMÉSZETGYÓGYÁSZ MAGYARÁZZA EL NEKÜNK ENNEK A TÁPLÁLKOZÁSI FORMÁNAK A LÉNYEGÉT, ÉLETTANI HATÁSAIT!

 

Részletek

Dátum:
március 28.
Időpont:
18:00–21:00
Összeg:
9.000Ft
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Bodzakert
Telefon:
+36-30-540-2636

Helyszín

Bodzakert
Serfőző utca 29.
Kecskemét, 6000 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36-30-540-2636