Veganeeta brunch a Bodzában: főzz vegánt!  Megtelt! 

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Veganeeta brunch a Bodzában: főzz vegánt!  Megtelt! 

február 23. @ 10:0013:00

12.000Ft

Árvai Ancsi a VeganeetaHome megálmodója, a vegán konyha nagymestere. Országos hírű vegán étterme Balatonalmádiban van, de mi kecskemétiek szerencsések vagyunk: Ancsinak erős a kötődése városunkhoz. Örömmel fogadta el meghívásunkat, és ezen a programon elkápráztat bennünket tudásával, történeteivel, sugárzó személyiségével.

Anita a vegán táplálkozás és konyhaművészet szaktekintélye, autentikus megélője a vegán életmódnak, és világlátásnak.

Konyhaművészete azonban nem egy adott rétegnek szól! Alapanyagai, vibrálóan sokszínű fűszerhasználata, az alkotásaiban megjelenő szín-és ízkavalkád mindenkit képesek levenni a lábáról.

Egy csodálatos utazásra hívunk Benneteket a Bodzakertbe az egészség, a természetesség, és a tiszta vidámság jegyében!

AMIT KÉSZÍTÜNK:

– Vegán tatár házi kenyérből készített pirítóssal;

– Mennyei répaleves Veganeeta-módra;

– Quinoa alpú vegán fasírt veganézzel, friss saláta   fantáziával;

– Mindenmentes almás pite.

Ugyan délelőtt találkozunk, de a februári hűvösben kortyolunk majd egy kis forralt bort, és cascarát is.

Készülünk gluténmentes kenyérrel is, a Bodzakert konyhája vegyes konyha, de ezen a programon nem használunk glutént.

REGISZTRÁCIÓDAT ERRE A PROGRAMRA KIZÁRÓLAG A RÉSZVÉTELI  DÍJ FEBRUÁR 11-ig TÖRTÉNŐ ÁTUTALÁSÁVAL VÉGLEGESÍTHETED!

 

 

Részletek

Dátum:
február 23.
Időpont:
10:00–13:00
Összeg:
12.000Ft
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Bodzakert
Telefon:
+36-30-540-2636

Helyszín

Bodzakert
Serfőző utca 29.
Kecskemét, 6000 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36-30-540-2636